Brännvinssill med löjrom och citron


Brännvinssill med löjrom och citron

Ingredienser:
  • 4 st inlagda sillfiléer*
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • 2 msk brännvin
  • 2 msk citronsaft
  • 2 msk löjrom
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • Rivet skal från en ¼ citron
  • ½ dl grovhackad dill (kan uteslutas)
Beredning:
  • Skär de inlagda sillfiléerna i önskad storlek.
  • Blanda alla ingredienser till såsen, lägg i sillbitarna.
  • Låt stå i minst ett dygn.
Tips:

Clas Andersson

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.