Stenhuggarströmming


Stenhuggarströmming

Ingredienser 4 pers:

16 st filéer av strömmingsflundra

8 skivor gravad lax

Hovmästarsås

Grovt rågmjöl

Beredning:

Lägg ut 8 st strömmingsflundror med skinnsidan neråt, bred ut lite hovmästarsås på varje filé, därefter lägges en skiva gravad lax på varje filé. Avsluta med att lägga en strömmingsfilé ovanpå med skinnsidan uppåt. Vänd i rågmjölet och stekt i rikligt med smör. Serveras med brynt smör, citron och hovmästarsås. Kokt potatis eller potatismos.

Magnus Stålbåge Fiskaffären HUNNEBOSTRAND

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.