Toast Skagen


Toast Skagen

Ingredienser:

600 gram räkor

1 dl majonnäs

Salt

Nymald svartpeppar

Garnering:

Citron

Rödlök (finhackad)

Dill

Sallad

Smörstekt vitt bröd

100 gram löjrom

Beredning:

Skala och grovhacka räkorna, blanda dem med majonnäs och kryddor.

Ta ut fyra rundlar ur brödet och smörstek dem gyllenbruna.

Lägg Skagenröran på brödet. Toppa med löjrommen och en dillvippa servera med en citronklyfta och lite krispig sallad samt finhackad rödlök.

Tips: För mer karaktär på Skagenröran kan man tillsätta hackad dill, lite cayennepeppar eller Dijonsenap.

Clas Andersson

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.